Voorstelronde

Waar kunnen wij u mee helpen?

De basis van ons bureau is design. Dit zetten we in voor de volgende diensten: grafisch ontwerp, webdesign, logo ontwerp, huisstijl ofwel visual identity, merkstrategie, merk ontwikkeling, maar ook online identity. Dit doen wij op een no-nonsense manier. Zonder gedoe pakken wij uw wensen en ambities aan om uw merk/bedrijf op een mooie manier te lanceren.

Communicatie

Wij geloven dat samenwerken tot het beste resultaat komt

Dailycraft vind het belangrijk om goed te communiceren met de opdrachtgever wat betreft het ontwerp. Wij starten altijd met het ontwerpen van een gedetailleerde schets. Op deze manier ziet u uw ontwerp tot leven komen. Feedback vinden wij fijn, daardoor komen we samen tot het beste resultaat. Alleen bij een akkoord van u nadat u de gedetailleerde schets heeft gezien gaan wij aan de slag. Op deze manier heeft u, de opdrachtgever, ook inspraak. En dat vinden wij bij Dailycraft namelijk belangrijk. Ook tijdens de realisatie fase blijven wij contact met u houden zodat u goed op de hoogte bent van het ontwerpproces.

Grafisch ontwerper

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een samenwerkingaan gaan kunt u contact met ons opnemen.

witte Dailycraft logo

Copyright © 2018 Dailycraft.


Dailycraft helpt u uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen door middel van ontwerpen. Wij ontwerpen logo’s, visitekaartjes, complete huisstijlen en websites. Heeft u iets anders nodig, vraag het ons. Waarschijnlijk kunnen wij iets voor
u betekenen.

Connect with us